Title: Морфолого-культуральная характеристика и рост съедобных и лекарственных базидиальных грибов в культуре
Other Titles: Morphological and cultural characteristics and growth of edible and medicinal basidiomycetes in culture
Authors: Трухоновец, В.В.
Trukhonovets, V.V.
Issue Date: 2015
Publisher: Белорусский государственный технологический университет
Citation: Трухоновец, В.В. Морфолого-культуральная характеристика и рост съедобных и лекарственных базидиальных грибов в культуре = Morphological and cultural characteristics and growth of edible and medicinal basidiomycetes in culture / В.В. Трухоновец // Проблемы лесной фитопатологии и микологии: материалы 9-й Международной конференции, посвященной 90-летию со дня рождения профессора Николая Ильича Федорова, 19–24 октября 2015 г. Минск – Москва – Петрозаводск / под редакцией В.Г. Стороженко, В.Б. Звягинцева – Минск : БГТУ, 2015. - С. 218-221.
Abstract: Is given morphological and cultural characteristics of 18 species of basidiomycetes in culture. The greatest rate of growth of the strains have Ganoderma lucidum, Pleurotus ostreatus, Trametes versicolor, Fomitopsis pinicola, Schizophyllum commune, the smallest - Hericium erinaceus, Pholiota nameko, Grifola frondoza.
URI: http://elib.gsu.by/handle/123456789/11202
Appears in Collections:Статьи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.