Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Азявчикова, Н.А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T08:44:43Z | - |
dc.date.available | 2020-02-20T08:44:43Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Азявчикова, Н.А. Стылістычныя асаблівасці перакладу трапеічных сродкаў з англійскай мовы на беларускую / Н.А. Азяўчыкава // Известия Гомельского государственного университета имени Ф. Скорины. Сер.: Гуманитарные науки. - 2012. - №1 (70). - С. 3-7. | ru |
dc.identifier.issn | 1609-9672 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.gsu.by/handle/123456789/8374 | - |
dc.description.abstract | Артыкул прысвечаны стылістычным асаблівасцям перадачы сродкаў моўнай выразнасці з англійскай мовы на беларускую, улічваючы не толькі структуру моў, але і нацыянальную свядомасць народаў дадзеных моўных груп. The article deals with stylistic features of the translation from English into Belarusian considering not on-ly the structure of the languages, but also the national consciousness of the peoples of the given language groups. | ru |
dc.language.iso | Белорусский | ru |
dc.publisher | ГГУ имени Ф. Скорины | ru |
dc.subject | пераклад | ru |
dc.subject | стылістычныя сродкі | ru |
dc.subject | тропы | ru |
dc.subject | метафара | ru |
dc.subject | эпітэт | ru |
dc.subject | параўнанне | ru |
dc.subject | метанімія | ru |
dc.subject | сінекдаха | ru |
dc.subject | stylistic devices | - |
dc.subject | metonymy | - |
dc.subject | epithet | - |
dc.title | Стылістычныя асаблівасці перакладу трапеічных сродкаў з англійскай мовы на беларускую | ru |
dc.type | Article | ru |
dcterms.subject | translation | - |
dc.identifier.udk | [811.161.1+811.111]:81'25:81'38 | - |
dc.placeOfPublication | Гомель | ru |
Appears in Collections: | Известия ГГУ им. Франциска Скорины. Гуманитарные науки Статьи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Azyauchikava.pdf | 308.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.