Title: Кулінарныя традыцыі вёскі Празарокі Глыбоцкага раёна Віцебскай вобласці
Authors: Полуян, Е.Н.
Keywords: матэрыяльная культура
кулінарныя назвы
лексіка-семантычныя групы
тыпы структурнай матывацыі
material culture
culinary names
lexico-semantic groups
types of structural motivation
Issue Date: 2013
Publisher: Гомельский государственный университет имени Ф. Скорины
Citation: Палуян, А.М. Кулінарныя традыцыі вёскі Празарокі Глыбоцкага раёна Віцебскай вобласці / А.М. Палуян // Известия Гомельского государственного университета имени Ф. Скорины. Сер.: Гуманитарные науки. - 2013. - № 1 (76). - С. 63-66.
Abstract: У дадзеным артыкуле ахарактарызаваны кулінарныя традыцыі жыхароў вёскі Празарокі Глыбоцкага раёна Віцебскай вобласці. The article discusses the culinary traditions of the inhabitants of the village Prazaroki Glubokoe district Vitebsk region.
URI: http://elib.gsu.by/handle/123456789/7461
ISSN: 1609-9672
Appears in Collections:Известия ГГУ им. Франциска Скорины. Гуманитарные науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15 - Палуян (63-66).pdf313.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.