Title: Полимерные упаковочные материалы для пищевой промышленности: классификация, функции и требования (обзор)
Other Titles: Polymer packaging materials for foodstuffs: classification, functions and requirements
Authors: Ухарцева, И.Ю.
Цветкова, Е.А.
Гольдаде, В.А.
Ukhartsevа, I.Yu.
Тsvetkova, Е.А.
Goldade, V.А.
Keywords: полимерные упаковочные материалы
требования
упаковки с измененной газовой атмосферой
«умные упаковки»
polymer packaging materials
requirements
packaging with a modified atmosphere
smart packaging
Issue Date: 2019
Citation: Ухарцева, И. Ю. Полимерные упаковочные материалы для пищевой промышленности: классификация, функции и требования (обзор) / И. Ю. Ухарцева, Е. А. Цветкова, В. А. Гольдаде // Пластические массы. – 2019. – № 9-10. – С. 56-64. – DOI 10.35164/0554-2901-2019-9-10-56-64.
Abstract: Охарактеризованы основные функции упаковки и требования к упаковочным материалам для пищевых продуктов. Представлена классификация современных полимерных упаковочных материалов, их свойства и области применения. = The main functions and requirements of packaging materials for foodstuffs are characterized. The classification of modern polymer packaging materials is discussed along with their properties and fields of their applications.
URI: https://elib.gsu.by/handle123456789/77681
Appears in Collections:Статьи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ухарцева_Полимерные.pdf645.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.