Title: | Методы изготовления полимерной упаковки для пищевых продуктов (обзор) |
Other Titles: | Methods of manufacturing polymer packaging for foodstuffs (overview) |
Authors: | Ухарцева, И.Ю. Цветкова, Е.А. Гольдаде, В.А. Ukhartseva, I.Yu. Tsvetkova, E.A. Goldade, V.A. |
Keywords: | полимерная упаковка экструзия литье ламинирование многослойная пленка комбинированная упаковка polymer packaging extrusion casting lamination multi-layer film combined packaging |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Ухарцева, И.Ю. Методы изготовления полимерной упаковки для пищевых продуктов (обзор) = Methods of manufacturing polymer packaging for foodstuffs (overview) / И.Ю. Ухарцева, Е.А. Цветкова, В.А. Гольдаде // Пластические массы. - 2020. - № 7-8. - С. 40-48. |
Abstract: | Представлен краткий обзор основных методов, схем и оборудования для изготовления полимерной упаковки для пищевых продуктов, отмечены их преимущества и недостатки. Охарактеризованы материалы, используемые при производстве упаковок различного назначения, от однослойных до многослойных и комбинированных. A brief overview of the main methods, schemes and equipment for production of polymer packaging for food products is presented, their advantages and disadvantages are noted. The materials used in the production of packages for various purposes from single-layer to multi-layer and combined are described. |
URI: | http://elib.gsu.by/jspui/handle/123456789/33140 |
Appears in Collections: | Статьи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ухарцева_Методы_изготовления.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.